Lilypie Third Birthday tickers

2008. jún. 15.

Felnőtt kádban pancsizok ezentúl


Miután hazaértünk a szigetről, eljött hozzánk Timi néni és Bálint bácsi. Annyira örültem nekik, hogy örömömben táncra perdültem a járókában és jól beütöttem a számat. Még vérzett is picikét. Amúgy is érzékeny a szám a fogacskám miatt. De nem bánkódtam sokáig. Segitettem anyának kiválogatni a ruháimat amiket kinőttem, hogy Blankának oda tudjuk adni. Meg a fürdőkádamat is oda adtuk, így végre mehettem a régen áhitott felnőtt kádba. Miután a Mayer család hazaindult, apával csobbantam egy jó nagyot. Ezentúl már mindig nagykádban pancsizok Hétközben anyával, hétvégenként apával

T-com gyereksziget
















Apa még éjjel hazajött a konferenciáról, mert reggel ment vizsgázni. Meg hát hiányoztunk is neki, bevallotta. Miután levizsgázott, (dicséretes 5-re) elindultunk a t-com gyerekszigetre. Pont ott van , ahol minden évben a felnőttek szigete. Na hát ez egy szuper hely!!!!!!!!!!!!!!! Volt klassz zene, a Katán együttes játszott. Apa vett is nekem egy cd-t, hogy itthon is hallgathasssam őket. A baba-mama sátor szintén dicséretes 5-ös. Telis-tele jobbnál jobb játékokkal, etetőszékekkel, szopizós helyiséggel és persze egy mikróval. A nagyobb gyerekek is csudajó játékokat találhattak maguknak. De a legjobb az volt az egészben, hogy hármasban voltunk. Biztosan elviszem anyáékat mégegszer szigetelni amíg még tart a gyereksziget.

2008. jún. 14.

Vendégségben




Látogatóban voltunk ma Timi néninél. Bálint bácsi nem volt otthon, mert dolgozott. Blanka barátnőm jól megnőtt Timi néni pocakjában amióta nem láttam. Sajna nem maradtunk addig ameddig anya szerette volna, mert a fogacskáim kijövetele miatt igen-igen nyügi vagyok. Még enni is csak úgy voltam hajlandó, hogy Timi néninek közben szórakoztatnia kellett.

2008. jún. 13.

8 hónapos lettem


Ez van. Rohan az idő. Én sem leszek már fiatalabb. :) De nem is baj, mert most kezdem csak igazán élvezni, hogy vagyok. Csuda dolgok történnek velem mostanában. Lássuk csak.
-Jön a fogacskám végre. A jobb alsó, meg kicsit a bal is.Remélem hamarosan fogtulajdonos leszek.
-Megtanultam felállni, felülni és gyakorolgatom a mászást. Egyenlőre hátrafelé.
-Tudom mutatni a buksimmal, hogy NEM, ha már nem kérek több kajcsit.
-Felismerem a játékaimat
-Már tutira tudom, hogy ki az anyukám és az apukám.
-Szerencsére jó az étvágyam és egyre több mindent megeszem. Természetesen csak egészséges dolgokat kapok anyáéktól.
Ennyit sikerült fejlődnöm egy hónap alatt. Na és persze minden érdekel és mindent jól meg akarok vizsgálni.

2008. jún. 12.

Pakolok







Amikor a szüleim benéztek a nappaliba tegnap, akkor ez a látvány fogadta őket. Egymásra nézek, mosolyogtak és csak ennyit mondtak: na, elkezdődött!! Mire gondolhattak??

2008. jún. 11.

Csak tudnám hogyan kell leülni!


Félig körbe tudom sétálni a járókámat. Csak az a problémám, hogy nem tudom hogyan kell lecsücsülni és ettől eléggé ki tudok borulni.

2008. jún. 9.

Mászni tanulok




Múlthéten még a popómat sem tudtam fölemelni, most viszont már elkezdtem mászni. Igaz még csak hátrafelé megy, de dolgozom az ügyön. Állítólag amikor anya sielni tanult, neki is rükvrerc volt a lécében:)

2008. jún. 4.

Kipróbáltam a csuszit


Játszón voltunk tegnap, ahol taliztunk a Blankával és a Zsombóval. Zsombótól kedvet kaptam a csuszizáshoz. Vagyis anya gondolta, hogy tetszene nekem. Jó, hogy kipróbáltuk, mert ezentúl már nem csak hintázni fogok a játszón. Nagyon élveztem ahogy lecsúszok. A legjobb az egészben mégis az volt, hogy apa dolgozóból hazafelé, bejött értünk a játszóra és neki is megmutathattam új tudománymat.

2008. jún. 1.

Felálltam


Ma, vagyis 2007 május 31.- én este. 19:15 körül, 7 és fél hónaposan, egyedül felálltam. Szerencsére apa és anya is pont látta. A képen már a csücsüléshez készülődtem.

A vácrátóti arborétum











Anyáékat elvittem ma a vácrátóti arborétumba. Utoljára akkor jártunk itt amikor még anya pocijában voltam. Nagyon szép virágokat és fákat láttam. Nem hiába mondják, hogy tavasszal a legszebb a világ.