Lilypie Third Birthday tickers

2009. okt. 31.

Töklámpás


Ugye milyen szépek lettek? Anya és Moncsi készítették. Mi meg rendesek voltunk, mert hagytuk őket, hagy kreatívkodjanak. Addig szétszedtük a szobámat, gabona karikát ettünk, Maka zenéltette a mikulást, Én táncoltam és persze, hogy ugráltunk az ágyon. Aztán kipróbáltuk a lámpásokat. Na ez nekem már annyira nem tetszett, mert sötét volt a szobában. Maka viszont már bátor nagy fiú és nem fél a sötétben. Szóval Neki nagyon bejött. Szupi kis délután volt.

2009. okt. 30.

2009. okt. 29.

Játszójó házójó ajánló

Vagyis játszóház ajánló! Már másodszor voltunk dunakeszin a Mesekert játszóházban és most is csillagos 5-öst kapott nálunk. Most is Blankáékkal voltunk és meg is beszéltük, hogy egy héten egyszer bizti eljövünk, amíg ki nem tavaszodik, vagy nincsen éppen más programunk:-). Nem túl nagy, ezért jól belátható. Minőségi és tiszta játékok vannak. Sajnos a legtöbb játszóházról ez nem mondható el. A mosdóban még gyerek csap is található, nincsen tömeg, van viszont kávé autómata, minden játéknak megvan a helye, ezért könnyű rendet tartani. Itt szinte minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást. Tényleg csak ajánlani tudom.

2009. okt. 21.

A fene a jó dolgunkat:- )

Eszem-iszom dínom dánom, már megint buliban voltunk. Először a Papáékhoz mentünk, hogy velük is megünnepelhessük anya és az én szülimet. Sajna a papát elég keveset láttuk, mert a teraszon felújítási munkálatok folytak (csak most ért rá a mesterember) és papa volt a kisinas. Azért igy is jó volt. Bitorolhattam anya tesójának a szobáját, ahol rengeteg, de lehet, hogy még annál is több játék van. Kaptam klassz ajikat, többek között egy már nem használt babaházat, volt torta, amin egyedül fújtam el a gyertyát, (legalább 10x kellett újragyújtani) és isteni volt az ebéd. A déutáni alvás a kocsiban volt úton a másik buliba. Itt már 4-es szülinapot tartottunk. A Dédiét, Ekkáét (anya nagynénikéje), Anyáét és az enyémet. Jó nagy buli volt. A Flórával sikerült feldobnunk a hangulatot. Itt is fújtunk gyertyát, nyúlkáltunk újjal a tortába,( nana sütötte) a Flóra ismét megmutatta mennyire szereti a husit, puszikat osztogattunk, tükörbe majomkodtunk, sikitoztunk futkároztunk. Alig akartunk haza jönni, de muszáj volt mert elszaladt az idő. A következő ilyen nagy buli karikor lesz. Nagyon várjuk!!!!

Felőlem jöhet a tél

2009. okt. 14.

Gyertyafújás vágatlan képek: - ))



Az álomkonyha


Ezt az igazi konyhát kaptam Anyától és Apától a szülinapomra. Amióta megkaptam csak főzök, teát, kávét készítek, zöldséget darabolok és mosok. Anya azt mondja lassan kává és tea mérgezése lesz:-)

A fergeteg party


Hú! Micsoda buli volt!!!! Minden túlzás nélkül mondhatom ,hogy eszméletlen jól sikerült. Az összes barátom itt volt (kivéve az alibivel rendelkezőket) és csúcsszupi ajándékokat kaptam. Perselyt, Noddys könyvet, Nyomdát, Fa öltöztethetős macit, Nagylányos ruhát, Babát kutyusokkal. Képzeljétek Maka még egy hatalmas szál vörös rózsával is meglepett. Anyáéktól egy igazi konyhát kaptam, plusz meghívták az Orsi nénit a buliba, hogy tartson nekünk egy szülinapi Csiri-birit. Aztán volt még torta,( Anya kreálta én meg jól elfújtam a gyertyákat) tánc, lufihegyek, rohangálás, evés, ivás, estig. A buli végén pedig mindenki holt fáradtan indult haza. Drága barátaim! Köszönöm, hogy eljöttetek és együtt bulizhattunk.


2009. okt. 12.

Két éves lett !!!!

Felragyogott a Nap is, mikor megszülettél,
Miként az én szívem, amikor rám néztél.
Ott, abban a percben megváltozott minden,
Gyémántként ragyogtad be eddigi életem

Boldogságot hoztál picinyke kezedben
Olyan érzést, mellyel szárnyalhatott lelkem.
Egyetlen mosolyod elvarázsolt engem
Megnyugtatta aggódó, anyai szívem.

Akkora kincs vagy, melyről álmodni sem mertem
De itt vagy, szinte el sem hiszem, köszönöm Istenem!
Vigyázni fogok rád, mert te vagy a mindenem
Az én picike kislányom

Mosolygós gyermekem!

2009. okt. 11.

Mézeskalács ovi



Az én Apukámnak extra jó fej munkahelye és kollégái vannak. Elvállalták, hogy kifestik a 17. kerületben található Mézeskalács ovit. Pontosabban a játszótéri játékokat. Itt töltöttük tehát a szombat délelőttünket. Jó levegő, jó társaság ,hasznos cselekedet:-)

Migrén és meglepi party


Enyhe fejfájással és rossz közérzettel indult a szülinapom reggele. Nem vettem be gyógyszert, mert nem szeretek gyógyszert bevenni, meg nem is volt itthon. Gondoltam magától is elmúlik majd. Ahogy telt a napunk, nemhogy múlt volna a fájdalom, hanem inkább még erősebb lett. Közben persze vásároltunk Maya szülinapi zsúrjára, meg főztem és játszottunk. Ebéd után Mayát leraktam aludni és én is pihentem kicsit hátha jobb lesz. Mire Maya felébredt nekem már tényleg elviselhetetlen volt a migrénem. Aki tapasztalt már ilyet, az tudja miről beszélek. Még a pislogás is fájt, hányingerem volt szédültem és rosszul voltam a gondolattól is, hogy még el kell mennünk Maya szülinapi zsúrjának a helyszínére elintézni a papírformákat. Ráadásul este f7-re, ami egyenlő azzal, hogy ülünk a pénteki dugóban. Végül sikerült rávennem magam, hogy elmenjünk gyógyszertárba amíg Kornél hazaér. Bevettem a gyógyszert és fél óra múlva kutya bajom sem volt. (Hamarabb is megtehettem volna és akkor megspóroltam volna egy egész napi szenvedést). Szóval gyógyszertárból rohanás haza, itthon Kornélt megvártuk és indultunk papírformákat rendezni. Betoppantunk a helységbe és a papírformák rendezése helyett egy meglepi szülinapi buliban találtam magam. Komolyan mint a filmekben.:-) Az összes barátunk ott volt. (kivéve akik nem, de Ők jó alibivel rendelkeztek:-)
Olyan aranyos volt mindenki. Komolyan meghatódtam. Mindíg is szerettem volna meglepi bulit. Hát ez most tényleg az volt. Bár visszagondolva azért voltak egyértelmű jelek, de az meg kit érdekel. Super ajándékokat kaptam, de a legnagyobb ajándék számomra ez a buli volt. Bébickém köszönöm szépen!!!!!! Nem is tudom, hogy a rengeteg munkád mellett, hogy jött ez össze?
És köszönöm szépen Kornél nevében is a segítségeket. Moncsinak, hogy hozott a Mayának vacsorát és nekem nem kellett idegeskednem, hogy vajon mit fog enni a gyermek(Kicsit
ismer??)
Anita uncsitesómnak, hogy szervezkedett(Igy megbocsájtható, hogy a telefonba nem kívánt boldog szülinapot:-)) Natkóéknak a kést. (Enélkül haraptuk volna a tortát) Tamáséknak, hogy fotóztak (remélem még idén megkapjuk a képeket:-) A többieknek a díszítést és lufifújást.Szerintem mindenféle szempontból tökéletes volt a party. A gyerkőcök tudtak játszani, hiszen ismert terepen mozogtak (Ide járunk csiri-birire). Mi felnőttek tudtunk nyugodtan beszélgetni, elfértünk kényelmesen és nem kellett takarítani sem:-)
Hát így telt az én szülinapom. Bővebb fényképes beszámolóval is jövök majd, ha ideérnek a képek.

2009. okt. 9.

BODOJO SZÜPOJÓ ANYUCI

Már Boldogságosan indult a Nap ezen mondat hallatán:-)

2009. okt. 7.

Családépítő hétvége 2




Miután kialudtuk magunkat (már aki), megreggeliztünk,(már aki) és elindultunk Lilafüredre. Mivel tegnap annyira bejött a Makával való autózás, nem voltam hajlandó a mi autónkban utazni, inkább a Forró családot szórakoztattam az úton. Anyáék meg édes kettesben követtek minket. Hiányoztam ám nekik nagyon!!!
Lilafüreden vonatoztunk, sétáltunk, rohangáltunk, cipeltettük magunkat és gyönyörködtünk a festői szépségű tájban és élveztük a jó időt. Sajnos a vízesés éppen felújítás alatt volt ezért nem tudtuk megnézni.( Egy okkal több, hogy máskor is kiruccanjunk ide.) Az ebéd kissé csúszott, az alvás meg nagyon, de jól bírtuk a kiképzést.

Ha már a nosztalgiánál tartunk:-)

Két éve, így néztünk ki:-)

Ma 3 éve



2009. okt. 6.

Családépítő hétvége 1


A hétvégénket család építés céljából Mezőkövesden és környékén töltöttük. De ne ám hármasban, hanem hatosban, Makáékkal együtt. A bázisunk a Hajnal hotel volt, innen kirándultunk jobbra-balra. Makáék már csütörtökön elutaztak, mi pedig pénteken mentünk utánuk. Megérkezésünk és kicsomagolásunk után, Egerbe mentünk sétálni és ebédelni. Majd a szépasszony völgybe vettük az irányt. Ide már apával együtt Makáékkal egy autóban utaztunk, mert anya visszament a bázisra, hogy a masszőr bácsi jól megmasszírozza egy nagy adag csokival. Mire anya végzett mi is megérkeztünk és mehettünk is vacsizni. Nem mondom, hogy nem okoztunk feltünést az étteremben. Maka pl kommandózott az asztalok alatt, hason csúszva. Én meg mindíg arra a székre akartam ülni ami éppen foglalt volt. Mindennel foglalkoztunk csak a vacsival nem. Anyáék csak fogták a fejüket. Jobbnak is látták gyorsan lefektetni minket. Ám itt még koránt sem ért véget a nap. Legalábbis a mi szobánkban. Nagyon jön a fogam, ezért nem aludtunk semmit sem éjszaka. folyt köv.