Lilypie Third Birthday tickers

2008. márc. 12.


Ma reggel 5 óra 45 perckor 5 hónapos lett a mi Mayánk. Fura, hogy néha azt gondolom, hogy olyan régen volt amikor még a pocakomban lakott, meg amikor megszületett. Máskor meg, hogy úristen már ekkora??? Hiszen még csak most született!! Nem tudnám már az életünket nélküle elképzelni. Úgy érzem eddig szinte nem is éltem(tünk), hanem amióta a Maya van azóta élek(lünk) igazán. Hihetetlen mennyi enrgiát, örömöt, boldogságot, tud adni ez a kis emberke. Mert emberke a javából az már egyszer biztos!!!
A paramétereink mostanság:
-magasság 67cm
-súly 6700g
Lássuk csak mit takar egy 5 hónapos napirendje. Mert hát ugye van neki. Vagy legalább is kialakulóban.
Reggel álltalában 7-8 között ébred. Mosolygósan és játszik legaláb egy órát az ágyikójában. Reggeli 9-10 között van ,attól függőén, hogy éjjel hogy jött ki az evés. A menü alma v. sütőtök v. répa. utána még egy kis tápi. Aztán megyünk babakocsizni vagy dolgunkat intézni. Ilyenkor van kb fél óra alvás. Ébredés után játék azt követi az ebéd 1-2 között. Aztán megint csucsóka. Ez szokott a nagy csucsó lenni a nap folyamán. Ébredés után játék aztán megint eszünk és csak ritkán alszunk már fürcsiig. A kádban való áztatás 8-kor van, aztán vacsi és fél 9-kor alvás. Éjjel álltalában 12-2 özött és 5-6 között kaja még. Valahogy így néz ki egy napunk. persze eltérések mindig vannak az amúgy rugalmas napirendjeinkben. Most pl úgy látszik a nagy alvást nem ebéd utánra tartgatta a kis drágám, mert kb két órája alszik


"A gyermekvállalás eldöntése nagy jelentőséggel bír. Arról kell döntened, hogy a szived örökre a testeden kívül fog létezni."
E. Stone

Nincsenek megjegyzések: