Lilypie Third Birthday tickers

2009. nov. 20.

Olvasni kötelező

De csakis egy takaró alatt, kizárólag külön párnán és mindenki a saját könyvét:-)

7 megjegyzés:

Andzi írta...

Lebuktál:-D Látszik hogy a lánykád könyvét lesed:-DD Kérd kölcsön, biztos odaadja:-)))

Bettyó és Maya írta...

Öööö!
A fenébe tényleg lebuktam. De mentségemre szóljon, hogy nem én találtam ki a koreográfiát. Igazából mesekönyvet szerettem volna olvasni, de a kisfőnök nem engedte:-)

mayertimi írta...

Nagyon édesek vagytok ... és szépek!

Olvasni pedig tényleg nagyon jóóóó, és hasznos ... stb.
Most olvastam egy Libris ajánlóban, hogy ha a gyerekünk magától elkezd bármit is olvasni ne hurrogjuk le, hogy ne mert ez ponyva, gagyi ... stb. "Mindegy mit" csak olvasson ... durva de készült egy felmérés és ma már Magyarországon az is olvasónak számít aki évi 1 db könyvet olvas el. Nagyon sokan utoljára iskolás korukban fogtak könyvet a kezükben. Szóval nálunk is fontos lesz hogy Blanka szeresse majd a könyvet és az olvasást.

Ingrid írta...

Húú!!!! Ez tényleg így megy nálatok???? Mert ez nekem nagyon tetszetős :) Mi is akarunk így olvasni!!!!!

Bettyó és Maya írta...

Ingrid:
Igen tényleg így megy. Legalább fél percig:-) Igazából a Cicónak csak az előkészületek tetszenek, amit persze Ő vezényel. Miután kényelemsen elhelyezkedtünk, elolvastam két sort, Ő az egész könyvet, felpattan, közli, hogy vége, majd két perc múlva kezdjük elölröl:-)

Bettyó és Maya írta...

Timike:
Nálunk is fontos az olvasás és a könyv szeretete. Szerencsére Maya szereti a könyveket. De nem csak a naki valókat. A gyógyítós könyvemet naponta kétszer-háromszor elolvassa:-) Pedig abban aztán nincsenek képek:-)
Én is visszatértem az olvasók táborába, bár volt egy jó év kihagyás. Ezt a könyvet amit a képen olvasok, egyébként érdemes lenne elolvasnod:-)

mayertimi írta...

Ez az a könyv amiről beszéltél? Mi is a pontos címe?