Lilypie Third Birthday tickers

2009. dec. 16.

Az első igazi hó idén


Ami még sem annyira igazi, mert ennél nagyobb hombojot (hóembert) nem sikerült kreálnom belőle. Nem tapad még eléggé. (Vagy én vagyok ügyetlen) Mindenesetre Maya jobban élvezi a havat mint tavaly. Szerencsére. Tavaly ugyanis nem volt elragadtatva tőle. A hóseprésben azonban nem segített pedig megigérte:-). Inkább a játék babakocsijával kergette Happy kutyát, meg homokozni akart. Csupa-csupa téli elfoglaltság:-)

Sajnos a délutáni Maka randinak lőttek a hó miatt, mert nem tudjuk őket megközelíteni. Vagy haza nem tudunk jönni. Mert nem takarítják az utakat. Legalábbis a legutolsó információnk szerint. Pedig nagy szánkózás volt ám betervezve. Szánkója pedig csak Makának van nekünk nincsen:-(

1 megjegyzés:

mayertimi írta...

Na hali-hóóóóóóóóóóóóó :-))

Jókat mosolyogtam a bejegyzéseteken, Maya tipikus téli játékötletein :-))

Nekünk sincs szánkónk, pedig pár hete szemezünk vele, csak a nincs hol tárolni probléma miatt, még nem vettünk, pedig akarunk, idén mindenképpen lesz! Most milyen jó lenne lehetne húznom Blankát az utcákban, mert itt is olyan nagy hó van. Sebaj, majd sétálunk ... még meg kell innom a reggeli kávémat, hogy rászánjam magam az overálba öltöztetésnek :-)))))

Na puszika
u.i: már alig várom a keddet, hogy lássuk egymást :-))