Lilypie Third Birthday tickers

2010. máj. 4.

Első, kicsit sem bizonytalan lépések az óvodába


Igen, ez a nap is eljött. Tegnap beiratkozni voltunk az óvodában. Mivel pár perces sétára lakunk az ovitól és a nap is gyönyörűen sütött, gyalog mentünk. A leendő óvodások kézenfogva, mintagyerekként és láthatóan örömmel ballagtak jövendő munkahelyük felé. Marcipán útközben megnyugtatta Mayát, hogy - Nem kell félni Cicókám!! Mivel Ő a rangidős, tudja, hogy neki kell majd vigyáznia kis barátnőjére és ezt be is tartja. Ha éppen nem fogták egymás kezét, akkor ölelgették egymást, futkároztak, virágot szedtek. Még az óvónéninek is vittek virágot. Az ovónéni pedig elolvadt tőlük. A beiratkozás viszonylag hamar lezajlott, kb 5 percet vett igénybe. Azt viszont, hogy felvették-e Őket, csak június 2.-án tudjuk meg. Akkor ismét be kell menni az oviba és ha ki van írva a nevünk, akkor ősztől Ők ketten óvodások lesznek. Egy csoportba kértük Őket, most pedig izgatottan várjuk a június 2.-át


3 megjegyzés:

Regi írta...

Nagyon édesek! Drukkolok, hogy bekerüljenek! Mi ma megyünk, de ez a hely már fix! Hihetetlen, hogy milyen nagyok már! :)

Zsófi és Kriszta írta...

Drukkolok nektek! Zsófit felvették :-)
Jajj istenem csupa fátyol a szemem ahogy elnézem ezt a két kis drágát ,hogy mennyire szeretik egymást!!! :-)))))) Jó képek!!!!

mayertimi írta...

Én meg a képektől olvadok el ... istenem de jók, és szépek rajta a gyerekek és milyen édesek!
Millió puszi és nagyon izgulok értetek, hogy sikerüljön a felvétel!

Mi jövőhéten megyünk ... :-)) már tiszta stressz vagyok! :-(