Lilypie Third Birthday tickers

2009. júl. 28.

Csendes váci séta...

Helyett, Váci Vigalmi séta. Anyáék kb 3 héttel ezelőtt Timi nénivel megbeszélték, hogy ezen a hétvégén végre talizunk és elmegyünk vácra sétálni egy nagyot. Csendes, nyugodt és gyönyörű a duna part. Na akkor még nem tudtuk, hogy pont ezen a hétvégén rendezik meg a Váci Vigalmi Napokat. Habár tömegre egyáltalán nem vágytunk, azért nem volt olyan vészes. Ettünk kürtös kalácsot, fagyit, játszótereztünk, lánogosoztunk, láttunk pónikat,beszélgettünk, ki-ki a maga nyelvén és jól éreztük magunkat együtt. Sajana a közös fürcsi és vacsi elmaradt mert Apa otthon hagyta a vezetős szemüvegét és nem akart sötétben kkuksizni. De legközelebb bepótoljuk. Jó móka ám barátokkal együtt fürdeni:-)




















2 megjegyzés:

Claudia írta...

Jól kifogtátok! Végül is szerintem nem baj, mert így egy évben csak 3 napig láthatjátok a váci Duna partot, csendes sétára pedig elmehettek egész évben! :-) Gyerekprogramot azért sikerült találni?

mayertimi írta...

Szia!

JÓk a képek és köszi, hogy elküldted a tieidet :-))) Bálintom milyen manón néz ki az utolsón, ahol elbújt :-)))
Annyi mindent szerettem volna még, pl. amíg fent vagytok nálunk addig kiválogatni a kis ruhákat és összepakolni neked, hogy visszaadjuk. Na majd legközelebb :-))

Pusza