Lilypie Third Birthday tickers

2009. júl. 22.

Egy nyugis nap

Nem vágytunk ma társaságra, ezért a késő délutáni DM-es vásárláson és a 30 perces játszóterezésen kívül nem is voltunk sehol. (nem kevés energiámba került rábeszélni az elindulásra ) Úgy volt jó a mai nap ahogy volt. Kettesben, hiszti nélkül, sok-sok nevetéssel, nagy délutáni alvással, pancsolással, homokozással,teljes összhangban.






















































5 megjegyzés:

Bálint és Nati írta...

Sziasztok!
Hát igen, néha ilyen program is kell! :) Maya, nagyon szép a kalapod, és micsoda medencéd van!
Sok puszi Nektek!!!!

mayertimi írta...

Na pont ezt akartam írni, amit Nati is írt :-)) Hogy néha kell ilyen is. Sajnos, vagy nem sajnos nekünk több az ilyen nap :-S
Mindenesetre a képek fantasztikusak és egyre szebb Maya.
A kerti medencéteket mi is irigyeljük :-) Már csak pár hét és mi is az augusztust szinte csak nyaralással, fürdéssel, kerti medencézéssel töltjük ... már alig várjuk :-)))))

Bettyó és Maya írta...

Hova mentek Timike???

mayertimi írta...

Szia Bettyó!
Balatonlellére szeretnénk lemenni 1 hétre, de előtte 1 hetet anyósomék telkén leszünk a Szelidi-tó mellett. Ott egy kicsit pihenünk, ráhangolódunk a nyaralásra. Nagyszülők kiunokázhatják magukat, mi pedig szusszanhatunk. Lesz kerti pancsikolás és strandolás is. Már úgy várom, szerintem érted, ha azt mondom, hogy minden zsigeremből elvagyok fáradva. Meg az utóbbi időben 3x fájt a torkom - soha sem voltam torokfájós - ez az ezotériával foglalkozók szerint azt is jelenti, hogy "torkig vagyok". De kimerült az biztos!!!

kerstins blogg írta...

Så söt :)