Lilypie Third Birthday tickers

2009. júl. 21.

Meggyógyultam




Méghozzá elég hamar, mert szombaton már kutya bajom sem volt. Viszont enni nem akarok. Anya szerint fotoszintetizálok. Csak tudnám mit jelent! Igy a fotoszintetizálásnak és a vírusnak köszönhetően ledobtam magamról 1 kg-ot. Jelenleg 11.5 kg nyomok az itthoni mérlegen. Szerdán megyünk a védő nénihez és ott a magasságom is meg lesz mérve. Anya igyekszik mindenkit visszaolvasni, csak nehéz neki mert ismét NAGGYON-NAGGYON ANYUCIS korszakomat élem.


Pusszantunk mindenkit!!!

4 megjegyzés:

Claudia írta...

Örülök, hogy jól vagy - ez a képeken is látszik! Édi vagy ebben a csíkos ruciban!

mayertimi írta...

Drága Mayácska!
Örülök hogy már jobban vagy! Szerintem is nagyon jó a szerkód, bár tudom, hogy a profi stylisodnak köszönheted, de azért téged is dicsérlek :-))))))))))

11,5 kiló? Hát soha sem leszel a sumo birkozó - csak anyucikára kell nézned - az már tuti ... sudár és csinos vagy ... de azért enni is kéne, hogy anya lelke is megnyugodjon :-))

Puszillak, vasárnap végre találkozunk ;-)

Andzi írta...

Akkor nem csak az én lányom fotoszintetizál .... és nem csak Kitti fogy..ezek a csajok:-))))) Hihetetlenek!!! 11,5 kg?? Azta akkor Maya már túlsúlyos Kittihez képest:-)

Zsófikáék írta...

Örülök,hogy jobban vagy Drága. NAGYON SZÉP VAGY ÁM.. anyának mond meg ,hogy majd potolom ám a hiányosságom a gasztro blogban.
puszás