Lilypie Third Birthday tickers

2008. dec. 16.

Fogas dolgaim

Anya reggel benézett a számba és elszörnyűködött. Képzeljétek egyszerre 5 fogam jön. Azt tudtuk, hogy megint a fogamtól van a takonykór, meg az éjszakai nem alvás, de azt gondoltuk, hogy a felső ketteske a ludas. Hát nem csak a ketteske a ludas, hanem az alsó- felső négyeskék. Ezzel fel is rúgtam a szabályokat a fogzási sorrendet értendően.
A helyes sorrend:
-alsó egyesek
-felső egyesek
Na eddig stimmel. Aztán kellett volna jönniük az alsó ketteseknek. Nálam ezeknek nyoma sincsen. Utána a felső ketteseknek, ebből nekem van egy, jobb oldalon. Ezek után kellene csak kijönni a négyeskéknek, alul felül. Na nekem ez a négy fogam indult be erőteljesen, sőt egyik oldalon alul, másik oldalon felül az egyik águk ki is dugta a fejecskéjét. Ezek örlő fogak és elég nagyok. Az 5. pedig a maradék felső ketteske.
Remélem kellőképpen összekavartam már ezzel a sok alul-felül, jobb-ballal mindenkit.:)
A lényeg a lényeg, nem sorrendben fogzok és nem is aprózom el a dolgokat.
A fogzásból adódóan sikerült anyával az alvásunkat a minimális alá csökkenteni. Az orrszívózást pedig a maximumra növelni. Szerencsére már nagyon jóban vagyok az orrszívóval. Ja és anya jól meg dicsért és össze-vissza puszilgatott, hogy az 5 fogacska ellenére azért nem is annyira nehéz velem.

2 megjegyzés:

mayertimi írta...

Gratulálunk a fogacskákhoz!
Puszi

Bettyó és Maya írta...

köszönjük szépen.Bár már kijönnének!!!